Post by passturronamet on Feb 9, 2022 1:42:16 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking My Story: игри с храна ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking My Story: игри с храна IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ позволяващи мами ▞▞▞
▞▞▞ Cooking My Story: игри с храна 2022 version ▞▞▞
Ниво 58 Надстроих всичко, но ми казва да надстроя
Всеки път, когато внезапно се срива
Това има всички характеристики на поредната игра за изкореняване на пари! Току-що започнах, така че е достатъчно забавно. Разработчиците смятат, че сме толкова глупави. Ще бъдем всмукани и ще плащаме безкрайни суми, само за да играем тяхната глупава игра!!! Тези разработчици съсипаха онлайн игрите за очила!!! Веднага щом стане трудно просто ще деинсталирам и ще продължа напред. Надявам се хората да се гордеете със себе си.
Беше скучно
Cooking My Story: főzési játék Árkádjátékok nvvv
Не мога да играя в магазин за пуканки... играта се срина, деинсталирана и инсталирана отново, но не работи
Изправен съм пред проблем, стигам до ниво 45, но изведнъж получих ниво 12 😡 в ресторант noddle и поръчах много неща, но не получавам plzzz чек
Невъзможно преминаване на ниво 23 в ресторанта за хляб, няма достатъчно време, клиентите идват твърде бавно!!!
Тази игра е много забавна. Харесва ми много yyyyyyyyyyyy!😃😃
Зареждането на играта отнема вечно 😕 замръзва. Моля, сортирайте го
Забавна игра
Изтеглих и сега не ме пуска в играта
Да хубава игра
Аз съм на ниво 58 от къща за хляб. След завършване на ниво 56, станцията за надграждане не се отваряше и докато завършите ниво 57, играта не се отваря.
Не мисля, че харесвам играта
Къде е опцията за гилдия Почти завършвам втори ресторант 😡?
Залепна толкова много и телефона ми беше обесен и е твърде скучна игра, така че предложението ми е само 1 звезда.
Най - яка игра!
Не получавам кредитите си за игра и замръзване на играта... моля помогнете ми харесва тази игра
Актуализирах всичко в ресторант Waffle и го завърших, но все пак нивото му на слава не стига до 5. Показва 492/500. Моля, предложете решението! Свързах се с помощта на играта, но не получих решението. Ще деинсталирам играта и няма да се позовавам на никого.
Продължава да замръзва, след което всички неща, които съм купил, изчезват, коригирайте грешките и ще играя отново и ще дам 5 звезди, но в момента заслужава само 1 звезда ⭐
Играта дори не се зарежда сега.
играта замръзна, преди историята дори да започне, дори не можа да влезе в играта!
Бъгове твърде много
Донякъде обичам тази игра по-рано, но сега Във втория свят играта замръзва и няма актуализация по този въпрос. Деинсталирам го сега.
Супер
Супер!
Всеки път, когато спечеля награда, мина епизод, кутията ми за награда е празна, не мога да напредвам в играта, не мога да актуализирам оборудването. Просто получавам празни подаръци. Деинсталирах играта, жалко, че ми хареса играта
Това е много бавно и лоша графика
Защо когато стигнах до 30 нива, се връщам автоматично на 7 нива?
Актуализирах играта сега нямам достъп до нея
Твърде много проблеми, можете ли да го поправите, моля
Merge Monsters სათავგადასავლო srvb
Играта е добра.. Но има някои проблеми... Като времето е кратко и не е лесно да се получат диаманти... Защо вие хора искате пари За покупка на диамант!!! Това е отвратително.... Ако искам да играя, трябва да платя за това!!?? Това е досадно...
Изтеглих играта, но празен екран, пробвах много пъти, все още празен екран, играя на моя лаптоп