Post by passturronamet on Feb 9, 2022 1:51:29 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מפתחות הגדלת קוד לרמות ▞▞▞
▞▞▞ Ancient Planet Tower Defense Offline 2022 version ▞▞▞
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategiya htq
הגעתי לנקודה מסוימת שבה לא משנה מה אני עושה אני לא יכול לנצח את ה-lvl הגיהנום אפילו כדי לחזור ל-lvls הקודמים אני מפסיד וזה lvl שניצחתי ואני לא אשים כסף במשחקים האלה. אני אסיר את ההתקנה.
כיף טוב, עד שתגיע רחוק יותר לתוך המשחק שבו זה הופך להיות קשה מדי לשחק בלי לשלם על שדרוגים, כמו בקרדיט המשחק לא הולך רחוק מאוד אחרי 3 השלבים הראשונים. אין דרך להתקדם מכיוון שחזרה על רמות ישנות נותן רק אזמרגד אחד. מאכזב לגלות את זה אחרי שנכנס למשחק. אל תבזבז את הזמן או הכסף שלך על זה!
리얼 바이크 레이싱 3D 자동차 경주 fdt
זה כל כך מתסכל בצורה מדהימה שאי אפשר לעבור את מפה 2, שלב 3! 😡
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategie wlx
קצת קשה (וזה טוב) אבל מאפשר חקלאות. פרסומות לא נוראיות. מצפה לנקות את המשחק כדי שאוכל להתחיל במצב הישרדות. בסך הכל מהנה מאוד.
ההתקדמות לא נשמרה בענן.
בסיסי. אין דרגות קושי. אין נתונים סטטיסטיים עבור מגדלים או אויבים. השדרוגים מעטים ויקרים. גרפיקה טובה. המשחק מהנה לזמן קצר.
hewiki-20210801-all-titles.txt
חוויה מקסימה! 10/10 Devs. תודה שלא נמכרת לפרסומות!
המשחק מהנה בהתחלה ואז קשה מאוד לשחק מיד אחרי המשחק האחרון של המפה השלישית. מכריח את השחקן לשלם ולפתוח תכונות נוספות. לא מגניב.
משחק מהנה, 5 שלבים ראשוניים ניתנים לביצוע מבלי לבזבז כסף, אך לאחר מכן זה הופך להיות בלתי אפשרי לנצח מבלי להוציא אבן חן לשדרוג.
לכוון טילים ליעדים זה זבל
המשחק למעשה גורם לך לחכות לשחק שוב אלא אם כן אתה משלם. גם לאחר ניקוי ההתקדמות כדי להתחיל מחדש, זה עדיין יפעיל את הספירה לאחור. הפעלתי מחדש רמה כדי לבדוק את השפעות השדרוגים שלי ברמה נמוכה יותר.
משחק נהדר
כיף בהתחלה אבל הקושי ממשיך להגביר ויש מעט מאוד משוב על איך להתאים (Kingdom Rush אומר לך בדיוק כמה נזק מגדלים עושים). גלים ממשיכים לשלוח דואר זבל של אויבים קשים מבלי לתת לך אפשרויות AoE טובות.
אתה לא יכול להתקדם מעבר לעולם השני בלי לבזבז, אלא אם כן אתה רוצה לשחק שוב משימות תמורת מעט מאוד תגמולים שוב ושוב. אל תבזבז את זמנך
*** אזהרה על תפיסת כסף ***תורות משחק שלם כדי לנצח מהר. אתה יכול לעשות את זה בחינם אם אתה אוהב לבלות שעות בטחינה של אותן רמות שוב ושוב כדי להשיג כמה אבני חן לשדרוג מגדלים.
זה כיף. אבל נהיה קשה יותר ככל שמתקדמים זה ידרוש משחק בשלבים קודמים כדי להשיג יותר יהלומים כדי לשדרג את הצבא שלו כדי שיהיה לו סיכוי להתקדם. בסך הכל, זה מעניין.
לא מקוון, בחינם ומהנה. מה לא לאהוב!
מספק את מה שהיית מצפה...בעולם כבד בגרפיקה רציתי משהו יותר מהדמיון של מאייר ילדים שמצייר דמות של בחור רע מהחלל החיצון... באמת רציתי סצנות חיתוך או לפחות צילום שבו אני עוצר ולבלות קצת זמן... כלול גלריה שמתרחבת ככל שהמשחק מתקדם... ישנם אמנים רבים שעובדים על הדור הזה כבר יותר מ-20 שנה...HR גייגר (חייזר) אתה יכול לעשות יותר טוב
משחק טוב, ללא פרסומות ולא קל בטיפשיות כמו משחקים אחרים
המשחק נראה טוב אבל קשה מאוד לשחק בו. הם שמים מגדלים על שדה המשאבים שאתה חצי להרוס לפני שתוכל לאסוף משאבים כלשהם לבנות איתם והם רחוקים מהבסיס שאתה לא מסוגל לבנות שום דבר להגן עליו עם הכמות הקטנה של משאבי המתנע. שיחקתי במשחקי Tower Defense במשך זמן רב וזה ללא ספק אחד הגרועים לשחק. כל שחקן ששם 4 או 5 התחלות הוא שקר והוא משלם על הכל. זה תשלום כדי לנצח במשחק.
המשחק לא רע, אבל גם לא מעולה. הרמות נוטות לעלות בקושי בשלב מוקדם ויכולות להיות מעצבנות אם אין לך הרבה ציוד משודרג. זה אומר שאתה תשחק שוב כמה רמות כדי לטחון עבורן במטבע המשחק, או שאתה יכול לקנות אותו כדי לקבל דחיפה מהירה.
באמת מכוון להוצאות בתוך האפליקציה. ההצלחה תלויה לחלוטין בחלוקת מטבעות זהב באקראי.
כיף בהתחלה אבל לא יכול להתקדם בלי לקנות יהלומים
טיימר זה כאב אל תפריע זה רק סחרחורת כסף
המשחק טוב בהתחלה, אבל בהמשך ככל שהוא נהיה יותר קשה, אתה צריך להוציא כסף כדי להתקדם. וזה לא מגניב.
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategie wlx
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategiya htq
קשה מדי. בלתי אפשרי לשחק. אבל משחק מאוד מעניין ונראה טוב. אני רק רוצה לומר, שיחקתי את המשחק הזה מ-Google Play, ואני מסיים את העולם הראשון, אבל כל דבר אחר הוא בלתי אפשרי לנצח. ואז כעסתי והורדתי משחק מודד עם אינסוף יהלומים. ועדיין אני מתקשה לנצח. שדרגתי את כל הנשקים שלי, הבסיס וקירות הבטון האלה מוקש אבל שום דבר לא עובד. זה נהיה מצחיק כשאתה חושב מה אתה צריך לעשות כדי לנצח אם אתה משחק משחק חופשי כדי לנצח. בלתי אפשרי!!!
גרפיקה נחמדה מאוד, אבל עם מסך הגלילה בצד 7/8, וחוסר היכולת למקם מגדלים במקומות מסוימים בגלל מגבלות השליטה במגע, אני מבזבז זמן להילחם במשחק, ולא עם החייזרים. יכול להיות שזה רק הטלפון שלי, אבל אני מסיר את ההתקנה.
כיף, אבל איזה סוג של "משחק וידאו" לא נותן לך לשחק את המשחק אחרי שאתה מפסיד 4 פעמים? פלנטה עתיקה. אני מעדיף לשלם עבור המשחק מראש מאשר לשלם עבור משקאות (חיים). עם זאת, אני לא משלם ולא אשלם עבור משקאות במשחק הזה. משחקי וידאו הופכים דומים מאוד לביטוח. שלם על זה וכאשר אתה משתמש בו שלם יותר. בושה ...... בושה ...... בושה ...... בושה ......
בינתיים הכל טוב. קנייה תקל על המשחק שלך. אבל לא לקנות עדיין אפשר לזכות, זה 5 כוכבים בשבילך, אדוני. 😊
זרק אותי בהתחלה, ברגע שראיתי חנות חשבתי אה, עוד תשלום כדי לזכות. אולם זה לא! אתה מקבל אבני חן עבור השלמת רמה אז אתה רק צריך לטחון את זה לעזאזל. 5 כוכבים.
בלתי אפשרי להתקדם בלי לקנות שדרוגים.
המסך נחתך בקפל הגלקסי בתחתית. לא מעט שלבי טחינה וביצוע מחדש אינם מציעים הרבה פנינה לשדרוג.
אחד ממשחקי ה-TD הטובים יותר, אבל מצב הישרדות לא זמין עד אחרי שתנצח את המשחק, ואין שום תועלת לעשות את זה. אין אתגרים נוספים או מצבי הפעלה חלופיים, מה שהיה מאכזב מאוד.
המשחק הזה מיועד למשתמשים שמוכנים לשלם הרבה כסף כדי שיוכלו לנצח. זה מאוד קשה להשלים אתגר
משחק נהדר. אין צורך לרכוש דבר מכיוון שניתן להרוויח את כל השדרוגים. משחק קשה אך הוגן, גרפיקה הגונה, סגנון אומנות מוזר ואויבים מגוונים. רק צריך משחק Ancient Planet 2 עכשיו, כי כמעט סיימתי את הקמפיין. (מצב הישרדות נפתח גם לאחר הקמפיין הראשי.)