Post by passturronamet on Feb 9, 2022 1:57:31 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončne primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
všeč mi je igra ker ima veliko skritih prostorov in vsega
Igra je lepa, vendar morate omogočiti možnost shranjevanja, saj je oseba izgubila igro n začetek znova zahteva čas in obstajata 2 dekleti, tako da shranite eno dekle in končate igro, morate ohraniti igro tako, da se reši tudi 2. dekle.
Temu bi dal pet zvezdic, če ne bi šlo za to, da je bil prašič prevečoooooo hiter
Ne bom popravljal fotografije, prosim
Mislim, da je igra zelo lepa bolj trda rdeča ked in modra pating sckrit več 2 zvezdici
Slaba igra, njena grafika je zelo slaba. Mislim, da bi morali več delati na rokah, ko držimo predmet, ki ga roka drži kot kip, tako da so te vrste običajnih stvari napake, vendar sem tej igri dal 1 zvezdico v redu dobra igra, vendar jo je treba izboljšati
Če bi se oglasi nehali, bi bilo bolje oz.. vaše vstopne mreže, tako da ni več dodatkov in morda ne bo brezplačno
Bb
Ta igra je precej grozljiva, ko vas g. Meso preganja. Še posebej, ko se pojavi od nikoder in te potem nokavtira. Edina stvar, ki me moti, je dejstvo, da je veliko oglasov in imaš oglase za gledanje, da dobiš namige, brez namigov bi bila igra veliko težja. Na splošno je igra strašljiva, a dobra.
Resnično mi ni všeč ta igra, ker ne najdem rokavic, da bi se preigral, in ne najdem kode za odklepanje sefa, da bi vidre dobile rdeči ključ, zato mi ta igra res ni všeč.
Mr Meat: Horror Escape Room आर्केड गेम ufq
Ta igra je tako dobra. Ekstremni način je pretemen za predvajanje. Če lahko posodobite svetilko, bi bilo to super. Rada bi imela večjo hišo kot v ZLOBI NUN. In še en mesar, ki bi prišel in dal meso po svoji hiši, kot da ima zlobna nuna debelo nuno. Ampak daleč je igra neverjetna. ♡♡
Bil sem tako blizu, da bi končal igro, a se je zrušila in se nenadoma zaprla sama od sebe. Najslabšo igro je treba odstraniti in prijaviti
slab prvi primer, kar naprej utripa, potem ne morem niti ustreliti vrat, ker v igri piše, če hočeš odpreti vrata, jih moraš ustreliti
Zelo dobra igra! Nimam besed, s katerimi bi opisal igro. V lahkih stavkih rečem, da sem brez besed 🙊😍. Prosimo za več posodobitev 🙏. To je lahko koristno za vas, mene in občinstvo 😊😀☺🙂 . Hvala 😊🙏
Najslabša grozljivka vseh časov. Tako težko je rešiti uganke. Za reševanje teh neumnih ugank morate gledati dodatke. Keplerske igre grozljivk samo kopirajo babico. Neumna igra
Lep's World Z Arkádové xze
Igra je super, vendar menim, da bi moral biti gospod meso manj agresiven in bi morali biti sposobni zvabiti prašiča v past, zaradi katere se bo zataknil, vendar se ve, kaj se bo zgodilo naprej.
Ta igra je grozna, zato sem ji dal eno zvezdico, kar naprej se je zrušila name, ni nehala predvajati oglasov, ko sem bil v načinu duhov vsakih 25 do 30 sekund Kit Kats ob zrušitvi je bila tako moteča, da ne bi priporočam to igro vsem, ki se začenjajo ukvarjati z igrami grozljivk
To je dobra igra, čeprav je res zaostajala in moja igra se je nenehno zrušila
Ta igra je neumna, sploh ne moreš priti v hišo. Ta igra je bila grozna izum, naslednjič, ko boste ustvarili igro grozljivk, poskrbite, da ne onemogočite igranja
Ena najboljših ugankarskih iger grozljivk in je tako zasvoji. Prav tako neverjetna kakovost in toliko zabavnih stvari za raziskovanje
Ta igra ima tako napake, tudi ko ta mr meat vedno teče hitreje od mene, ta mr meso teče hitreje, ko sem v enostavnem načinu b v bistvu v vsakem načinu igre
Dobro je, vendar nimam oglasov in še vedno prejemam oglase
Odlična igra! Včasih vidim ljudi, ki pravijo, da so "Oglasi" nadležni, vendar v resnici ni treba izklopiti WIFI, tako da ni dodajanja! To je zabavna igra, dobro odigrana! Palec gor za to odlično igro! ❤️❤️👍👍
Kako odpreti vrata v prvi stopnji. Vem, da moram ustreliti kljuko, vendar ni možnosti, da bi jo ustrelil. Bil sem zelo navdušen nad igro, vendar mi je pokvarilo navdušenje 😒. Prosim za odgovor.
Najslabša igra vseh časov!!! Ta igra si ne zasluži niti ene zvezdice......toliko prikazanih oglasov. Vsakič je takoooo moteče
Ta igra je težka. Ne morem gledati oglasov za vstop v hišo, ker nimam podatkov in piše, naj uporabim puško? Ne morem streljati z njim. Morda bi nehal igrati to igro.
Igram na ghost, tako da dobim dodatek vsakih 25-30 sekund, kadar koli se dodatek pojavi, me umakne iz igre, tako da ko kliknem nazaj, je spet v meniju. Všeč mi je igra, popravi jo in dal bom petico
bila je dobra igra, vendar g. Meat ni zelo hiter pri hoji. prosim dajte več zanimivih iger
To igro ocenjujem z dvema zvezdicama, ker se zruši, ko začnem, prosim, popravite to
Dobro je in vse to, ampak zakaj VSAKO sekundo je dodatek in ko se doda igra, se umakne iz igre luknje 👎👎👎
Slabo delo pri izdelavi te igre. Dal vam bom razloge, zakaj. 1 ne shrani napredka. 2 igra je zelo dolga do konca. In 3 preveč oglasov v načinu duhov.
Igra je res dobra. Toda včasih obstaja logika brez osnove. Ko nekatera orodja niso na voljo ... sem moral znova zagnati igro, da sem jih našel. Orodja ni veliko, saj sem iskal celo vstop na kmetijo. Pred vstopom na kmetijo je treba orodje postaviti eno ali drugo. To so hrošči. Prosim, popravite jih.
Strašno je dobro, ampak sovražim, ko si v skednju in ne moreš ven, ko piše vrata in ima roko, poskusil sem večkrat in ne morem ven
Zelo slaba izkušnja. In imam tudi pomanjkljivost za ljubitelje krav - če greste po stopnicah in vstopite v sobo, boste videli sliko. Dovolj je.
Igra za večerjo.. Všeč mi je ta igra 😘🥰😍😍🤩🥳🤗🤗, vendar kepelerian horror vse igre niso mogle igrati samodejno nazaj 😩😩😩